ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΠΑΦΟ – ΛΕΜΕΣΟ – ΚΥΠΡΟ

swift

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΠΑΦΟ – ΛΕΜΕΣΟ – ΚΥΠΡΟ

Η εταιρεία Demou Bros Property Enterprises  δραστηριοποιείται από το 1982 στη Πάφο στον χώρο των κλειδαριών αυτοκινήτων αλλά και κάθε είδους.
Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και την υψηλή τεχνογνωσία μας ως εξειδικευμένο κέντρο immobilizer, δίνουμε λύσεις άμεσα, γρήγορα και κυρίως υπεύθυνα σε όλα τα προβλήματα κλειδαριών και κλειδιών immobilizer.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικότητα οποιοδήποτε περιστατικό χρειάζεται.
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς σε οτιδήποτε αφορά τις κλειδαριές αυτοκινήτων: άνοιγμα, επισκευή και αντικατάσταση κλειδιών.
Επίσης, αναλαμβάνουμε την επισκευή εγκεφάλων αυτοκινήτων, ενώ κατασκευάζουμε και κλειδιά immobilizer ακόμα και αν έχουν χαθεί όλα τα κλειδιά σας, με προγραμματισμό απευθείας στον εγκέφαλο του immobilizer ή μέσω διάγνωσης.

Επιπλέον, τοποθετούμε και ανοίγουμε παντός τύπου κλειδαριές για όλες τις πόρτες -απλές και ασφαλείας- και σε όλους τους χώρους (σπίτια, γραφεία, καταστήματα κλπ).
Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τις κλειδαριές σας και θα σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και υπεύθυνα, πάντα στις πιο φιλικές τιμές της αγοράς!

by admin

One thought on “ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΠΑΦΟ – ΛΕΜΕΣΟ – ΚΥΠΡΟ

  1. Yiannis Stylianou says:

    Έντιμοι κύριοι,
    Το αυτοκίνητό μου είναι ένα OPEL VECTRA 2004 και το κλειδί του δεν κλειδώνει ούτε ξεκλειδώνει αυτόματα. Άλλαξα μπαταρία αλλά τίποτα δεν έγινε. Οι πόρτες ανοίγουν μόνο manual. Θα ήθελα να μάθω πόσα κοστίζει ένα καινούριο κλειδί και πόσα κοστίζει η επιδιόρθωση του συγκεκριμένου κλειδιού.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>