Κλειδαράς Κύπρος

audikey

Κλειδαράς Κύπρος

 

Κατασκευή κλειδιών Immobilizer & αντικατάσταση χαμένων κλειδιών

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα κλειδιών immobilizer αυτοκινήτου – moto, τηλεχειριστηρίων αυτοκινήτων και ανταλλακτικά αυτών. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μας από εξειδικευμένο προσωπικό. Αφού διαθέτουμε εξειδικευμένα μηχανήματα κωδικοποίησης, κοπής, προγραμματισμού και αντιγραφή κλειδιών immobilizer αυτοκινήτων και μηχανών. Επίσης σας απαλλάσσουμε από το πονοκέφαλο των χαμένων κλειδιών και από περιττό κόστος χρόνου και χρήματος της αντιπροσωπίας για δημιουργία νέων  κλειδιών.

Χαμένα κλειδιά – Δημιουργία νέων

Χάσατε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας; Έχουμε τη λύση. Μπορούμε να παράγουμε καινούργια κλειδιά των περισσοτέρων αυτοκινήτων της αγοράς άμεσα και χωρίς περιττές καθυστερήσεις σε πολύ προσιτές τιμές.

Επισκευή κλειδιών αυτοκινήτου

Όταν ένα κλειδί είναι φθαρμένο μετά από πολυετή χρήση, αυτό αλλοιώνεται με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη η επισκευή του. Μπορούμε να ανακατασκευάσουμε το παλιό φθαρμένο κλειδί ή το αντικαθιστούμε με νέο σύμφωνα με το πρωτότυπο της κατασκευάστριας εταιρίας με ρομποτικές μηχανές κοπής.

Επισκευή κλειδαριών παντός τύπου

Όταν το υψηλό κόστος αγοράς νέας κλειδαριάς είναι δυσβάσταχτο η επισκευή της υπάρχουσας κλειδαριάς είναι η καλύτερη και οικονομικότερη λύση. Διαθέτουμε τη τεχνογνωσία για ανακατασκευή και παραγωγή νέων κλειδιών σε κλειδαριές αυτοκινήτων, moto, χρηματοκιβωτίου, θωρακισμένων πορτών κτλ. Εγγύηση σωστής λειτουργίας.

Τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας, συναγερμού αυτοκινήτων κτλ

Αναπαράγουμε τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας ή συνεγερμού αυτοκινήτου των περισσοτέρων εταιριών του είδους.

by admin

2 thoughts on “Κλειδαράς Κύπρος

  1. αντωνης θεοδωριδης says:

    Παρακαλω εαν μπορειτε να μοΥ πειτε το κοστος για ενα κλειδι του VW Passat 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>